Kuriosa
På området har funnits kallbadhus, danspaviljong och lekstuga, allt för att skapa trevligheter för familjen Kempe och sommargästerna. Under 1800-talet slut, monterades en kopparreservoir in i köket som på så sätt fick rinnande varmvatten, en hypermodern uppfinning!
Språk / Language

swe      eng

Villa Fridhem är stället för dig som vill ha en kurs eller konferens i lugn och ro. Vi erbjuder avskildhet nära staden.  Din grupp disponerar hela anläggningen. Vårt konferensrum har utsikt över havet. Övernattningsrummen är trevliga och personliga. Utöver detta finns en genuin bagarstuga, mobil bastu, vacker utomhusmiljö med park, skog, hav och strand.

Välj den servicenivå som passar er. Välj eget innehåll eller förstärk konferensen eller er kick-off med en föreläsning, en aktivitet eller ett program ur vårt utbud. Allt till en rimlig kostnad.

konferens2

Vi arrangerar kurser och konferenser i det mindre formatet.  Det innebär att du som kund är i centrum och disponerar hela anläggningen.  Ni kan känna er som hemma. Inget stör, ingen annan grupp tar plats, inga stora avstånd. Miljön gynnar effektivitet och välmående.

Konferensrummet ligger en trappa upp i huvudbyggnaden Villa Fridhem och rymmer ca 30 personer. Här finns braskamin för värme och gemyt och balkong med storslagen utsikt över Ångermanälvens utlopp och norra sundet. Konferensrummet är naturligtvis utrustat med projektor och andra faciliteter samt TV med DVD.
Kostnad för att hyra enbart konferensrummet, se under rubriken Priser. För ett helt arrangemang, begär offert.

attkanten
Bagarstugan och festlokalen Åttkanten

 

 
Följ oss på
facebooksmall
Ur gästboken
"Kul att se Villa Fridhem där min farbror tillbringade sina barndomssommrar, jag har hört mycket berättas om livet på Villa Fridhem. Tack för besöket" 
Maria Digre m.fl